Fax

(+40) 371 607 236

IT Smart Systems @GataLa4

IT Smart Systems @GataLa4

ISS este #GataLa4

Stim cu totii ca oamenii sunt foarte importanti in majoritatea companiilor si mai stim ca starea lor de spirit influenteaza nu numai productivitatea, cat intreaga performanta a companiei, pe langa tot impactul existent in sanatatea fiecaruia. IT Smart Systems crede in potentialul oamenilor si isi propune cu fiecare ocazie sa imbunatateasca journey-ul fiecaruia in compania noastra.

 

Astfel, IT Smart Systems nu priveste timpul petrecut la birou, ca pe “o viata profesionala”, ci ca pe parte a vietii. De aceea ne concentram activ pentru a o face cat mai faina pentru colegii nostri. Fie ca vorbim de proiecte interesante, de programe de training, de timp de invatare dedicat sau de evenimente si iesiri impreuna, noi ne dorim sa incurajam crearea de comunitati care se simt bine impreuna si unele cu celelalte, in comunitatea mare care se numeste ISS.

 

Pe 21 iunie, ISS a ales sa fie #GataLa4 alaturi de RedBull in cea mai lunga zi din an. Am terminat totul la 4, am fost mai productivi si mai eficienti, decat de obicei si apoi am iesit sa petrecem restul zilei impreuna. O parte dintre noi a mers in parc cu trotinete si badminton, apoi s-a alaturat unei alte comunitati la limonada si bere. O alta comunitate a mers sa experimenteze o terasa interesanta, iar o alta la bowling. In final, chiar daca era joi, toti ne-am intors mai energici vineri dimineata la birou si mai legati unii de ceilalti.

 

Il asteptam si anul viitor pe urmatorul #GataLa4!