Fax

(+40) 371 607 236

IT Smart Systems @de<code>IT 2

IT Smart Systems @de<code>IT 2

Poate te întrebi cum ai putea pune în practică ceea ce înveți la facultate, nu-i așa? Nimic mai simplu! EESTEC București revine către tine cu cea mai tare experiență ce se va plia pe nevoile tale!

Despre ce este vorba?

Dăm startul unui workshop internațional, de IT 2, în perioada 7-11 mai, în cadrul Universității Politehnica din București! Vei avea șansa de a te acomoda cu modul de dezvoltare al unei soluții software, la fel ca și în cadrul unei companii consacrate.

Astfel, urmărim utilizarea și învățarea sistemului de versionare al codului denumit Git. Mai mult decât atât, vei putea imparti idei sau chiar lega prietenii cu studenți din universități din Budapesta, Atena, Belgrad, Cracovia, Ljubljana, Madrid. Reunim astfel cei mai influenți oameni din domeniu și, de asemenea, cei mai pregătiți studenți ai universităților participante.

Doi dintre colegii nostri vor participa ca mentori in cadrul workshopuri-lor. Studentii vor folosi firebase, iar colegii nostri vor avea input tehnic atat sub forma teoretica, dar si practica.

Care este structura?

Fiecare zi va cuprinde o parte de ‘’lectures’’, urmată apoi de ‘’working session’’ în cadrul unei echipe de 4 persoane. Alături de voi vor exista constant mentori ce vor susține și monitoriza activitatea desfășurată, fiind gata să vă ajute în cazul în care apar dificultăți. Ultima zi a workshop-ului este destinată strict prezentărilor aplicațiilor concepute.